Webshop » CARROSSERIE CHASSIS EN INTERIEUR » Zij- en laaddeuren , Schuifdeur » Schuifdeur hulphendel beugel

Schuifdeur hulphendel beugel

29420 Schuifdeur hulphendel beugel

€ 27,15

Beschikbaar

Toepasbaar op:
Bus 8.1967 t/m 7.1979

Bij het dichttrekken van de schuifdeur via de binnenzijde gebruik je de hendel waarmee je ook de schuifdeur ontgrendeld. Dat werkt op zich goed, maar wat als deze hendel door bijvoorbeeld een keukenblokje of lading moeilijk bereikbaar is? Dan wordt het dichttrekken via de binnenzijde ineens een stuk onhandiger.
Volkswagen heeft dit probleem al vrij snel opgelost door de mogelijkheid te bieden voor het plaatsen van een tweede hendel aan de andere zijde van de deur. Deze extra hendel was een extra optie die door camper-ombouwbedrijven (zoals Westfalia) standaard werd gemonteerd. Daarnaast werd deze optie vaak extra bijbesteld voor Bussen die werden ingezet als taxi, zodat niet alleen de voorste passagier maar ook de passagiers achterin de deur konden sluiten.
Volkswagen heeft de voorbereiding al getroffen, het enige wat je moet doen is de hier vermelde beugel met de bijbehorende montagematerialen op de schuifdeur schroeven en voorzien van een hendel . Daarna heb je een vast handgreep waarmee je de deur van de achterzijde moeiteloos dichttrekt.
Een extra optie die we iedere Bus eigenaar kunnen aanraden.

Gerelateerde producten