Webshop » CARROSSERIE CHASSIS EN INTERIEUR » Camper en Multivan » Achterklep hor inclusief montagemateriaal zonder rits

Achterklep hor inclusief montagemateriaal zonder rits

29120 Achterklep hor inclusief montagemateriaal zonder rits

€ 76,10

Beschikbaar

Toepasbaar op:
Bus 8.1967 t/m 7.1979 (vervangt ook origineel Westfalia)

Origineel VW nummer:
231069602B
Er is niets zo vervelend dan dat je vakantie om zeep wordt geholpen door hele zwermen muggen of ander ongedierte dat voornamelijk s‘ nachts hun slag slaat. Goed deuren en ramen dicht houden is het advies, maar je ontkom er niet aan om bij oplopende temperaturen een frisse bries binnen te laten, met nog meer ongedierte als gevolg.
Westfalia heeft voor de achterklep en schuifdeur van de Panorama en T25/T3 Bussen horren ontwikkeld die daar een eind aan maken. Mocht je Westfalia camper origineel met dit accessoire zijn uitgerust : dit zijn rechtstreekse vervangingsonderdelen, waarbij de bestaande drukknopelementen kunnen worden gebruikt.
Alle horren zijn voorzien van dubbel uitgevoerde vinylranden die tegen een stootje kunnen en niet bij het minste of geringste duwtje doorscheuren. Leverbaar voor de achterklep, schuifdeur en de portierramen.
Achterklephor
Deze hor wordt vastgezet met drukknopen, waarbij de bijgeleverde drukknop basiselementen met bijgeleverde zelftappers aan de binnenzijde van de carrosserie worden geschroefd (voorboren is hierbij noodzakelijk).
Eenmaal gemonteerd, kan de achterklep worden gesloten zonder de hor te verwijderen. Je kunt de keuze maken uit een vaste hor (waarbij je drukknopen moet losmaken om toegang te krijgen) of een hor die is voorzien van een ritssluiting in het midden (waardoor je snel toegang hebt, zonder drukknopen los te maken).