Retour en garantie

Retour: U heeft na aankoopdatum een zichtperiode van  7 dagen, het onderdeel moet voor deze periode zijn aangemeld om in aanmerking te komen voor restitutie van het aankoopbedrag. Het onderdeel dient ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te zitten, welke onbeschreven en onbeplakt moet worden aangeleverd.
De garantietermijn is onderdeel en fabrikant afhankelijk. Er berust geen garantie op onderdelen waarvan een hogere kwaliteit leverbaar is, elektrische onderdelen en/of onderdelen bedoeld voor tuning, racing en off-road gebruik. Indien garantie wordt verleend, wordt het product indien mogelijk gerepareerd of vervangen. Indien het onderdeel niet meer leverbaar is wordt hiervoor een vervanger aangeboden. We kunnen pas tot reparatie of vervanging overgaan als er toestemming is verleend door de fabrikant. Indien het onderdeel voor garantie in aanmerking komt wordt alleen de waarde van het onderdeel en de door u gemaakte verzendkosten vergoed . Let op: Geef bij de reden van retour een detailleerde omschrijving van het mankement, indien dit niet het geval is wordt de aanvraag niet in behandeling genomen. Verzend kosten zijn voor rekening van klant , tenzij het om garantie gaat of onze fout is : bv u hebt de verkeerde producten ontvangen ,...
Let op: Een retour- of garantieaanvraag moet van te voren worden aangemeld en goedgekeurd. Indien een retour- of garantieaanvraag zonder aanmelding en/of de juiste documenten wordt verstuurd kan deze niet worden behandeld.