Webshop » ELEKTRICITEIT » Accubevestiging ,Elektrische bedrading , Zekeringkast » Ongeïsoleerde mannelijke vlakstekkers met weerhaak (10 stuks)

Ongeïsoleerde mannelijke vlakstekkers met weerhaak (10 stuks)

8112 Ongeïsoleerde mannelijke vlakstekkers met weerhaak (10 stuks)

€ 2,70

Beschikbaar

Specificaties:
Vlakstekker maat: 6.3 mm
Materiaal dikte: 0.8 mm
Draad dikte: 1.5 - 2.5 mm²
nummer:08112
Origineel VW nummer:
111971986
De hele bedrading zit vol met diverse soorten kabelschoenen, sommige zijn universeel toegepast bij ieder Volkswagen model en weer anderen zijn alleen bij bepaalde toepassingen gebruikt zoals in stekkers en/of stekker blokken. Daarnaast is er een verdeler die meerdere vlakstekkers met elkaar verbindt op één aansluiting, hetgeen vaak is toegepast op de zekeringenkast.
Gecorrodeerde kabelschoenen en verdelers kunnen zorgen voor tal van storingen het is dan ook van belang dat ze schoon zijn en bij een beschadigde kabelschoen zal je deze moeten vervangen.
Voor het vast klemmen heb je een krimptang nodig die het mogelijk maakt de ader en de draadisolatie aan de kabelschoen te krimpen. Hou er bij de aanschaf wel rekening mee dat de tang geschikt is voor ongeïsoleerde kabelschoenen. Ons complete assortiment bestaat alleen uit ongeïsoleerde kabelschoenen en zijn identiek wat origineel is toegepast.