Webshop » CARROSSERIE CHASSIS EN INTERIEUR » Deuronderdelen en sleutels » Anti-dreunplaat zelfklevend 250 x 450 x 2.4 mm (per stuk)

Anti-dreunplaat zelfklevend 250 x 450 x 2.4 mm (per stuk)

50610 Anti-dreunplaat zelfklevend 250 x 450 x 2.4 mm (per stuk)

€ 9,15

Beschikbaar

Dun plaatwerk laat zich gemakkelijk door geluidstrilling in beweging brengen. Vandaar dat de bodemplaat grotendeels is bedekt met antidreunplaten die deze trilling absorberen. Maar niet alleen op de bodem kom je ze tegen, ook in de deuren en op diverse andere plaatsen waar geluidstrillingen zouden kunnen ontstaan. Als je het verschil met of zonder antidreunplaat wilt testen, monteer dan één deur met en de andere zonder antidreunplaat. De deur met antidreunplaat sluit met een solide geluid, en de andere deur klinkt blikkerig bij het dichtslaan.
De hier vermelde antidreunplaatjes zijn zelfklevend, hebben een afmeting van 25 bij 45 cm en een dikte van 2.4 mm (wat praktisch gelijk is aan het origineel).
Door de flexibele verwerking kunnen ze zonder te verwarmen iedere vorm aannemen, hierdoor zijn ze zeer geschikt om universeel op tal van plaatsen te gebruiken. Je kunt ze ook gebruiken om je bestaande antidreunplaat, die niet meer in de huidige vorm leverbaar is, te vervangen.