Webshop » DIVERSEN » OLIE EN ONDERHOUDSMIDDELEN » Rem en koppeling reiniger

Rem en koppeling reiniger

50150 Rem en koppeling reiniger

€ 4,35

Beschikbaar

Rem- en koppelingreiniger is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van alles wat met je remmen en koppeling te maken heeft, het verwijdert rem- en koppelingstof maar ook vastgekleefd vet of olie.
Je kunt blijven doorspuiten tot alle vuil is verdwenen, het tast rubber niet aan. Het is niet aan te raden om te gebruiken op geverfde delen. Je kunt de rem- en koppelingreiniger laten opdrogen, maar het is effectiever om de boel met perslucht droog te blazen, het losgekomen vuil spuit je dan moeiteloos weg. Let wel op dat oude remvoeringen of koppingsplaten nog asbest kunnen bevatten. Als je het niet zeker weet of er geen asbest in zit, is het raadzaam geen perslucht te gebruiken, laat dan de boel opdrogen en voer de behandeling eventueel meerdere malen uit.
Rem- en koppelingreiniger is ook een perfect schoonmaakmiddel voor de buitenzijde van de versnellingsbak of motor, al het aangekleefde vuil lost op en met gebruik van perslucht blaas je de versnellingsbak en/of motor droog, waarna er een schoon oppervlak tevoorschijn komt.
Als je extreem vieze of grotere oppervlakken moet schoonmaken is het aan te raden meerdere spuitbussen tegelijk te bestellen.
Wordt geleverd in een 500 ml spuitbus