Webshop » DIVERSEN » OLIE EN ONDERHOUDSMIDDELEN » Glycerine stift

Glycerine stift

50915 Glycerine stift

50915 Glycerine stift

€ 2,95

Beschikbaar

Specificaties:
Inhoud: 50 ml

Een professionele restaurateur weet als geen ander dat je rubberdelen nooit mag monteren met behulp van vet, multi-spray, zeepsop of andere middelen, hiervoor wordt uitsluitend glycerine gebruikt.
Bij gebruik van middelen zonder glycerine is de kans groot dat het rubber wordt aangetast en de veroudering in de hoogste versnelling wordt gezet. Er zijn tal van voorbeelden bekend van ruitrubbers die binnen een jaar in de hoeken al droogtescheurtjes gaan vertonen omdat er tijdens het monteren een verkeerd glijmiddel is gebruikt.
Zoals bij veel rubberdelen staat vermeld, zit er geen garantie op als niet kan worden aangetoond dat er glycerine is gebruikt bij het monteren. Je kunt dit aantonen door het overhandigen van een factuur waar naast het rubberdeel ook glycerine op staat vermeld.
De hier vermelde glycerine stift is niet alleen bedoeld als glijmiddel, maar dient tevens ter verzorging van rubberdelen en voorkomt vastplakken en bevriezen van deur-, motor- en kofferkleprubbers.
Hij hoort deel uit te maken van je gereedschapskist en altijd voorhanden te zijn. Is het niet om rubberdelen te monteren, dan is het wel om ze te verzorgen.