Webshop » PROMO'S » BLUSSYSTEEM BUS 181 EN KG

BLUSSYSTEEM BUS 181 EN KG

18601 BLUSSYSTEEM BUS 181 EN KG

€ 221,60 € 189,99

Beschikbaar

Volumekortingen

Vanaf 5Vanaf 10
€ 169,90€ 169,00
Toepasbaar op:
Karmann Ghia
Bus
Kübel
-alle andere merken en modellen ,zowel uw dagelijks voertuig of oldtimer
Specificaties:
Lengte: 3 meter
Diameter: 18 mm
Barst temperatuur: 120 °C
Brandclassificatie: A,B,C en E
Brand :
Pri-Safety
Voorkomen is beter dan genezen. Met dit automatisch blussysteem is de kans erg klein dat je motorruimte, of zelfs je complete wagen, uitbrandt .De eventuele schade blijft beperkt. Je kunt wel een brandblusser bij de hand hebben maar wat doe je ermee als je niet aanwezig bent? En al ben je er tijdig bij, de grootste schade is al geleden voordat jij je brandblusser hebt kunnen hanteren.
Dit automatisch blussysteem wordt in de motorruimte vastgezet met de inbegrepen kabelbandjes. De lengte van de slang wordt bepaald door de grootte van de motorruimte. De juiste lengte hebben wij al voor je uitgezocht, bij iedere slang staat vermeld voor welke Volkswagen deze geschikt is.
Als er een temperatuur van 120 °C is bereikt, knapt de op druk gebrachte slang op de plaats waar de hoge temperatuur wordt gemeten, ofwel boven de brandhaard. Het blusmiddel komt vrij en de brand wordt geblust, de schade is hierdoor tot een minimum beperkt. Het blusmiddel is niet schadelijk voor je klassieker en tast het milieu niet aan.
De slang is voorzien van een drukmeter, hoe hoger de temperatuur des te hoger de druk. Als de meter het rode gedeelte bereikt, staat de slang op springen. Laten we hopen dat het nooit zover zal komen.

Gerelateerde producten