Webshop » PROMO'S » Classic Sport snelschakel versnellingspook

Classic Sport snelschakel versnellingspook

520 Classic Sport snelschakel versnellingspook

€ 289,20 € 336,65

Beschikbaar

Toepasbaar op:
Kever
Karmann Ghia
Type 3
Kübel
Specificaties:
Lengte: 34.29 cm

Sneller schakelen kan het verschil maken tussen winnen en verliezen tijdens wedstrijden, maar de meeste mensen monteren een snel schakelende versnellingspook om het rijcomfort te verbeteren.
De Classic Sport snelschakel versnellingspoken zijn de enige in hun soort, ze lijken zoveel mogelijk op het origineel. Het geheim zit in de onderzijde, hier is een snelschakel systeem ingebouwd dat ervoor zorgt dat de schakelweg met 35% wordt verkort. Het enige verschil qua schakelen zit in de achteruitbeveiliging: je moet deze niet, zoals bij het origineel, naar beneden drukken, maar je trekt een ring die net onder de knop zit naar boven om de achteruitversnelling te kunnen inschakelen.
Wordt compleet geleverd. Waarbij de Kever, Karmann Ghia, Type 3 en Kübel versnellingspook is voorzien van een ivoorkleurige knop en roomwit gepoedercoate schakelstang, terwijl de Bus variant is voorzien van een zwarte knop en een titanium schakelstang. Montagemateriaal en een inbussleutel wordt bij alle versnellingspoken meegeleverd.
Vintagespeed

Gerelateerde producten