Webshop » PROMO'S » Vintage campertent (vrijstaand)

Vintage campertent (vrijstaand)

P29118 Vintage campertent (vrijstaand)
P29118 Vintage campertent (vrijstaand)P29118 Vintage campertent (vrijstaand)P29118 Vintage campertent (vrijstaand)
Toepasbaar op:
Bus

Kamperen met een klassieke Volkswagen Bus is kamperen in de stijl uit ver vervlogen tijden en daar past geen ultra moderne voortent bij. Het vinden van een waterdichte campertent die nog in goede bruikbare staat verkeert, is als het zoeken naar een naald in een hooiberg.
Met gepaste trots presenteren we hier onze nieuwe Vintage campertent, splinternieuw en helemaal in de stijl die past bij je klassieke Volkswagen. Bij de ontwikkeling is er gebruik gemaakt van moderne materialen, zo hoeft bijvoorbeeld je tent niet meer ieder seizoen waterdicht gemaakt te worden zoals dit in de jaren 50 het geval was.
De Vintage tent sluit aan op de zijkant van je camper. Als je erop uit wilt, koppel je de tent af en je hebt een opzichzelfstaand geheel over.
Nu kun je met gemak 4 personen te slapen leggen: 2 in de camper en 2 in het uitneembare slaapgedeelte van de tent. Mocht het weer spontaan omslaan, dan heb je voldoende ruimte om de regenachtige uren te doorstaan. Door het verwijderen van het slaapgedeelte komt daar nog een groot deel extra bij.
De tent is aan twee zijden voorzien van ramen die tijdens de nachtelijke uren, of als je niet aanwezig bent, kunnen worden afgesloten.
Als je in het bezit bent van een Westfalia Panorama Bus of een T25/T3 Bus dan past de complete voortent met tentstokken met gemak in de bergruimte op het dak boven de cabine. De tent wordt compleet geleverd met tentstokken, scheerlijnen, haringen en opbergzakken.
Met deze nieuwe Vintage campertent creëer je het perfecte plaatje van kamperen in de stijl van je klassieker.

€ 815,70 € 760,00

Beschikbaar