Webshop » CARROSSERIE CHASSIS EN INTERIEUR » Bodem reparatie platen + Bevestiging carrosserie op chassis » KEVER Kokerbalk pluggen RVS (achteraan) (per paar)

KEVER Kokerbalk pluggen RVS (achteraan) (per paar)

3855 KEVER Kokerbalk pluggen RVS (achteraan) (per paar)

€ 9,05

Beschikbaar

Toepasbaar op:
Kever 8.1969 t/m 12.1985

Origineel VW nummer:
111801143
Bij de VW Kevers van 1969 t/m 1985 bevindt zich aan de achterzijde van de kokerbalk een gat waardoor de kokerbalk aan de binnenzijde kan worden geïnspecteerd en worden voorzien van conserveringsmiddel. Bij de meeste auto’s is dit gat aan het zicht onttrokken omdat een vorige eigenaar de kokerbalk heeft gerepareerd en er geen rekening mee heeft gehouden dat daar een gat hoort te zitten. Origineel zijn het onbehandelde metalen pluggen die bij de meeste auto’s intussen zijn vergaan, mede omdat ze zich in het meest kritieke roestgedeelte van de auto bevinden. Met deze nieuwe pluggen zal je daar geen last meer van hebben, ze zijn 100% gelijk aan het origineel behalve dat de plug zelf van RVS is vervaardigd en de klem uit gegalvaniseerd verenstaal.
Let op : De pluggen zijn 100% gelijk aan het origineel (diameter 22.8 mm). Indien je gebruik maakt van imitatie plaatwerkdelen kan het voorkomen dat wanneer er gaten aanwezig zijn, deze niet overeen komen met de originele maat.
ARTIKEL NR : 50810 : conserveringsmiddel
Via deze pluggen kun je dus de kokerbalken aan de binnenzijde behandelen met conserveringsmiddel (om corrosie tegen te gaan). Al gebruik je de auto alleen maar in het weekend op een zonnige dag, je moet roest geen kans geven. Behandel de binnenzijde en inspecteer ieder jaar of het conserveringsmiddel nog goed aanwezig is. Alleen op deze manier ben je ervan verzekerd dat je er alles aan hebt gedaan om roest via de kokerbalken te weren. Om overal goed bij te kunnen wordt bij de spuitbus onder andere een lange flexibele spuit kop geleverd die het conserveringsmiddel 360º rond spuit.