Webshop » BENZINE, UITLAAT, KACHEL » Uitlaatsystemen, Katalysator » Extreem verlaagde RVS Classic Sport uitlaat VINTAGE SPEED

Extreem verlaagde RVS Classic Sport uitlaat VINTAGE SPEED

3242 Extreem verlaagde RVS Classic Sport uitlaat VINTAGE SPEED

€ 696,55 € 599,99

Beschikbaar

Toepasbaar op :
Type-1 motoren behalve 25 en 30 pk
Kever
Karmann Ghia
Bij het extreem verlagen komen er tal van uitdagingen om de hoek kijken waar een oplossing voor moet worden gevonden. Als er ook nog eens een snelle motor in wordt gehangen, moet je extra opletten. Dit vraagt om een aangepast uitlaatsysteem dat de grond niet raakt maar ook het motorvermogen goed verwerkt, waardoor er ook nog een vermogenswinst moet kunnen worden behaald.
Speciaal voor de Volkswagen Kever en Karmann Ghia is deze extreem verlaagde uitlaat ontworpen. Er is geen ander uitlaatsysteem met nog meer bodemvrijheid dat tevens geschikt is voor zowel de originele als de getunede motor.
De complete uitlaat is vervaardigd uit RVS, ofwel een eenmalige aankoop waar je geen seconde spijt van zult hebben. Mocht je nog twijfelen staan hieronder de voordelen die geen enkel ander uitlaatsysteem kan bieden:
- de flenzen zijn per zijde 4 mm verstelbaar, geschikt voor alle Type 1 motoren
- voorzien van een sportdemper, geschikt tot een motorvermogen van 125 pk
- 100% vervaardigd uit AISI 304 RVS
- voorzien van een glasvezel omhulsel rond de uitlaatbuizen ter bescherming
- sluit perfect aan op de originele kachelpotten
- de 50 mm uitlaatpijpen komen uit in de uitsparingen van het achterpaneel
- zonder carburateur voorverwarming (is wel als extra optie leverbaar)
Wordt compleet met pakkingen en montagemateriaal geleverd. Het is tevens noodzakelijk om de kachelslang direct op de kachelpot aan te sluiten. Gebruik hiervoor uitsluitend aluminium slangen, de originele papieren slang is niet opgewassen tegen de hitte van de uitlaatbuizen waar deze langs loopt.

Gerelateerde producten